Όροι Χρήσης

Το παρόν site www.e-aiteen.com είναι ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού καταστήματος της «Aiteen Telecoms IKE» που εδρεύει στον Πειραιά Αττικής, στην Ελλάδα, με ΑΦΜ: 802218350 / Δ.Ο.Υ Α Πειραιά (στο εξής «Aiteen»).

Πριν περιηγηθείτε στον ιστότοπο της Aiteen και προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή, σας καλούμε όπως διαβάσετε τους όρους χρήσης που παρατίθενται παρακάτω και εφαρμόζονται για την περιήγηση και τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Aiteen.

Η Aiteen διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους Όρους Χρήσης. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν τροποποιήσεις καθώς και οποιαδήποτε αλλαγή στους Όρους Χρήσης, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, η Aiteen έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους επισκέπτες της, εμφανίζοντας σχετική επισήμανση της ημερομηνίας ισχύος της κάθε έκδοσης των όρων στο τέλος του παρόντος κειμένου .Στο σημείο αυτό διευκρινίζεται ότι η αλλαγή στους Όρους Χρήσης δεν περιλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, όπως ενδείκνυται στους Όρους Χρήσης κατά την στιγμή της παραγγελίας.

Η Aiteen δεν ευθύνεται για προωθητικές ενέργειες ή περιγραφές τρίτων είτε στο διαδίκτυο είτε σε φυσικά καταστήματα, που αφορούν τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά αυτών, τα οποία δεν γνωρίζει και δεν μπορούσε εύλογα να γνωρίζει.

Τέλος, η Aiteen δεν ευθύνεται για προφανή τεχνικά ή  τυπογραφικά λάθη, που έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας και επίσης αν η απόφαση του αγοραστή δεν μπορούσε να επηρεαστεί από την δήλωση  χαρακτηριστικών με το συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Η Aiteen εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της τυχόν μη διαθεσιμότητας προϊόντων.

Tο περιεχόμενο της παρούσης ιστοσελίδας www.e-aiteen.com, ανήκει στην εταιρεία Aiteen, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, σχεδίων, κειμένων. Η επωνυμία/διακριτικοί τίτλοι, εμπορικά σήματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα είτε καταχωρισμένα είτε μη, καθώς και τα σχετικά δικαιώματα επί αυτών και τα οποία αντιπροσωπεύουν την Aiteen, ανήκουν αποκλειστικά στην Aiteen. Τα λογότυπα, τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες, παραχωρούνται από την Aiteen στους τρίτους συνεργάτες της, με αποκλειστικό σκοπό την προώθηση των προïόντων της Aiteen.

 

Τελευταία τροποποίηση 17/07/2024.

Aiteen
Αναζήτηση προϊόντων
Καλάθι
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι